Training Raindrop technique

Raindrop Techniek

In de jaren 80 ontwikkelde D. Gary Young de Raindrop Techniek.
In 2017 heb ik in Nederland de raindrop geleerd van een collega. In maart 2018 ben ik in Kroatië geweest om daar de puntjes op de i te zetten. Wat ontzettend indrukwekkend was dat. 2 dagen waren we heel intensief met de raindrop bezig. Al die mensen, al die massage tafels, de rust en de heerlijke geur. Ongelooflijk hoe dat was. Heel dankbaar dat ik hier bij kon zijn. We kregen les van de trainers die zelf les van Gary Young hebben gehad. Hoe mooi kan het zijn. Naast het leren van de raindrop veel informatie erbij gekregen over wat de massage technieken doen naast de olie die we gebruiken. Hoe door de massage technieken de olie steeds dieper in het lichaam optimaal hun werk kunnen doen.
Zelf onderga ik de raindrop techniek 1 keer per maand. Op deze manier ondersteun ik mijn lichaam zowel fysiek, emotioneel, mentaal als spiritueel om in balans te blijven. Iedere keer ervaar ik het ook weer anders. Wat wel steeds terug komt dat ik me energieker voel, dat een paar dagen aan blijft. Het voelt alsof ik letterlijk steviger in mijn schoenen sta. Echter heb ik ook wel een keer een hele heftige droom gehad. Terwijl ik eigenlijk nooit mijn droom kan herinneren. De geuren vind ik heerlijk en maken me blij.
De Raindrop techniek begint bij de voeten. De voeten worden met ‘Valor’ behandeld, deze olie helpt de energetische balans te vinden. Dat kan voelen als een prettige tinteling, warmte en ontspanning. Na de Valor maken we gebruik van de rest van de oliën op de Vitaflex reflexpunten op de voeten die je innerlijke lichaamssystemen stimuleren. Daarna worden alle essentiële oliën uit de raindrop kit, een voor een op de rug gedruppeld. Door het opbrengen van de olie op je rug en de combinatie met het masseren (door middel van vederlichte bewegingen en lichte massagetechnieken) trekken de plantaardige stoffen in je rugspieren. De oliën trekken in je lichaam en zorgen voor ondersteuning in je lichaam zelf zoals je immuunsysteem en spijsvertering.
De raindrop massage al vele malen mogen geven in mijn praktijk. Zelfs in de duo vorm hebben we al verschillende malen gegeven. Wil jij ook de raindrop techniek leren? Dat kan bij mij in de praktijk.
In het algemeen kan de behandeling helpen bij: Boost voor het immuunsysteem. Verlichten van rugpijn. Stijfheid en pijnlijke spieren. Versterken van je immuunsysteem. Verbeteren van je spijsvertering. Bevorderen van zelf genezing. Versnellen van het herstel van verkoudheid. Griepinfecties en blessures. Het in balans brengen van gedachten en emoties. Het verminderen van angst, stress en slapeloosheid. Verbeteren van de circulatie.Verminderen van ontstekingen langs de wervelkolom. Naast het verlichten van allerlei fysieke, mentale en emotionele klachten is deze behandeling heel fijn om te ondergaan. Het heeft een langwerkende, ontspannend effect en geeft je energie.
Data: 17 mei Tijd: 10-16 uur Kosten per persoon: Je bent in het bezit van je eigen Raindrop kit, dan betaal je alleen de training € 175,- Je heb geen Raindrop kit en wil de training volgen? De Kit en de training samen zijn dan € 315,- Training bestaat uit theorie en praktijk. Tijdens de praktijk ervaar je de raindrop zelf en leer je de raindrop geven
Je werkt met je eigen Raindrop kit.

Kosten per persoon: Je bent in het bezit van je eigen Raindrop kit, dan betaal je alleen de training € 175,-. Je ontvangt de Raindrop kit en volgt de training, dan betaal je € 315,-. Training bestaat uit theorie en praktijk. Tijdens de praktijk ervaar je de raindrop zelf en leer je de raindrop geven. Je werkt met je eigen Raindrop kit.  

  1. Je krijgt een cursusmap met uitgebreide informatie over en het geven van de Raindrop
  2. Koffie/thee en een eenvoudige lunch zijn inbegrepen dit is alleen bij 17 mei.               

   

Evenement Eigenschappen

Startdatum 17-05-2018 10:00
Einddatum 17-05-2018 16:00
Max. deelnemers 8
Ingeschreven 0
Aantal plaatsen 8
Prijs per persoon €175,-
€175,00 8
Wij accepteren geen inschrijvingen meer