Massage

Bij Massage Heerhugowaard hebben wij als als doelstelling, iedereen een massage te kunnen geven om te ontspannen.

De professionele massages

Massage Heerhugowaard

* Voor jong en heel jong.
* Voor oud en heel oud.
* Voor mensen die speciale behoefte hebben.
* Voor mensen die het fysiek of mentaal het zwaar hebben.
* Voor mensen met een handicap in welke vorm dan ook.

Iedereen krijgt een eigen plekje, behandeling en aandacht op maat.

Wellness Massage

Wie kent het niet? Stress en drukte op je werk. De verantwoordelijkheid voor je gezin. Misschien nog een studie. Maakt dat we regelmatig net iets teveel van ons lichaam vragen. Massage is onderhoud van je lichaam. Kom los van de dagelijkse stress. Na de massage ben je lekker ontspannen en kun je er weer helemaal tegenaan. Wanneer je je regelmatig laat masseren kom je letterlijk lekkerder in je vel te zitten waardoor je alles makkelijker fysiek en mentaal aankan.

Stoel Massage

Managers hebben te maken met ziekteverzuim en stijgende kosten. 80% van alle klachten wordt veroorzaakt door stress. Stress die werkdruk met zich meebrengt, vraagt veel fysiek en mentaal. Stoelmassage helpt je werknemer gezond te houden en verlaagt het ziekte verzuim. Na een stoelmassage voel je alert, ontspannen en energiek. Het zal niet alleen de gezondheid, productiviteit en motivatie vergroten maar ook de loyaliteit van de werknemers.

Reboso Massage

Rebozo is de doek waarmee de massage gegeven word en helpt je lichaam te ontspannen. Er kan zowel liggend, zittend als staand worden gemasseerd. Jij kiest wat voor jou prettig aanvoelt. Door het zachte wiegen en het ritmisch ‘schudden’ laat je spanningen in het lichaam los. De rebozo massage is zeer geschikt voor zwangere dames zowel tijdens de zwangerschap als tijdens de bevalling. Echter is rebozo ook zeer geschikt voor kinderen, ouderen, wanneer je rolstoel gebonden bent, wanneer je aangeraakt wordt lastig vind.

Zwangerschap Massage

Je buik steeds dikker en zwaarder. Op je werk ben je druk bezig alles te regelen om het netjes achter te laten wanneer je met verlof gaat. Thuis ben je alles in orde aan het maken voor de komst van je kindje. Hierdoor heb je niet altijd de tijd en rust om contact te maken met je kindje in je buik. Tijdens een massage kom je even tot rust en kan je lichaam zich helemaal ontspannen. Je kindje in je buik voelt dat je je ontspant en zal hierop reageren. Of door af en toe te schoppen, óf juist door ook te genieten van jouw rust. Een mooi contactmoment tussen jullie tweetjes.

Baby Massage

Hoe gaat het met jouw kindje? slaapt je kindje weinig of slaapt slecht in, huilt je kindje veel, overstrekt je kindje zich veel of heeft je kindje een voorkeurs houding. Dan is babymassage een perfecte manier om je kindje te laten ontspannen. Daarnaast is de babymassage ook een mooi ontspannings moment voor jezelf. Een fijn moment voor jullie samen. Naast ontspanning helpt massage bij de spierontwikkeling, de doorbloeding van de huid en stimuleert je baby’s zintuigen.

Kindermassage

Massage is één van de meest positieve vormen van aanraken die er is! Een goede massage vergroot niet alleen het zelfbewustzijn van het kind, het kind leert ook het eigen lichaam kennen, waarderen en ontspannen. Is jou kind druk, slaapt slecht in of door. Concentreren is lastig. Heeft moeite opgedane prikkels van de dag te verwerken. Een massage ontspant lichaam en geest. Stress en allerlei fysieke kwaaltjes kunnen verminderen. Naast ontspannen is het belangrijkste van massage, dat het ervoor zorgt dat je “uit je hoofd komt”, de emoties van de dag verwerkt en loslaat.