Rebozo massage

About us

Wat is Rebozo massage

Een Rebozo is een omslagdoek die voornamelijk in mexico doeo de vrouwen gedragen werd. De Rebozo massage is een massagetechniek ontstaan door dar de vrouwen de doek gebruikte om in de hangen wanneer zij lag moeten wachten. Door het breed onderstunde oppervlakte ontwikkelde de Rebozo massasge als massage voor wellness en Zwangerschap. 

De Rebozo massagetechniek is in de loop van de tijd erg prettig ervaren voor kinderen, volwassenen, senioren. De rebozo massage kan ook met name goed gebruikt worden in de zwangerschapsperiode.

Tijdens een Rebozo massage kan de client gewoon de kleding aangehouden. De massage kan zowel liggend of zittend gegeven worden afhankelijk van de zone die behandeld wordt. 

About us

Waarom Rebozo massage?

Voor een zwangere vrouw is deze massage extra prettig omdat de baby in de buik op een zachte manier wordt mee bewogen. Ook de baby’s vinden de lichte schommelende bewegingen in de baarmoeder erg prettig. D.m.v. 'schommelingen' en 'schuddingen' middels het doek kan het lichaam volledig ontspannen. Harde buiken bij de zwangere vrouwen, kunnen op deze manier gemasseerd worden. In de meeste gevallen zullen de harde buiken verdwijnen. 30 min. € 35,00

De technieken zijn gemakkelijk te leren aan de partner. Zo kan de partner de Rebozo massagetechnieken toe passen tijdens de zwangerschap en de bevalling. Bel me en we plannen een afspraak met zijn drieën. Workshop duurt 150 minuten. Kosten voor jullie samen : €145,-

De Rebozo massage kan ook worden toegepast in de kraamtijd en bevordert je herstel en ondersteunt jouw als kraamvrouw.
Specifiek hierbij is de zogenoemde sluitende massage. Deze massage wordt door twee personen gegeven.Hierbij wordt steeds een ander deel van het lichaam van de kraamvrouw in de rebozo gewikkeld.

Gedurende 5 tot 10 minuten wordt de doek flink aangetrokken. De vrouw krijgt hierdoor het gevoel dat haar lichaam wordt gesloten. Het sluiten gebeurt van top tot teen.De sluitende massage wordt bij je thuis gegeven.

Met voorbereiden, uitleg en de massage samen zal ik tussen de 90 en 120 minuten bij jullie zijn. Kosten : € 149,50