Een heerlijk cadeau voor Valentijnsdag!

Valentijnsdag staat weer voor de deur, een bijzondere dag voor geliefden. Om iemand te verrassen op een leuke en originele manier gaat iedereen op zoek naar een passend cadeau. Een leuk idee is een Giftcard van Massage Heerhugowaard.

Een massage voor hem, haar of heerlijk voor jullie samen

Wil je je valentijn echt eens verwennen, waardoor de vonk zeker zal overspringen? Dan is de cadeaukaart van Massage Heerhugowaard een prachtig cadeau!

Laat je geliefde heerlijk verwennen in een ontspannen sfeer, met een heerlijke massage naar keuze. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een wellnessmassage. Hiermee worden de spieren in je rug, nek en schouders ontspannen door een weldadige warmte. Ook kunnen je benen of voeten gemasseerd worden.

Samen genieten van een weldadige massage? Kies dan voor een heerlijke duomassage en laat je allebei verwennen door een masseur, je moet het zelf beleven om het te geloven, hoe je je herboren voelt.

Wil je je valentijn echt eens verwennen, waardoor de vonk zeker zal overspringen? Dan is de cadeaukaart van Massage Heerhugowaard een prachtig cadeau, surf direct naar de website en doe het! Wij beloven je dat je er geen spijt van zult krijgen. Bekijk hieronder de mogelijkheden. Fijne valentijnsdag!

Cadeaukaart

€ 10,00 tot € 250,00

Afleverdatum
Afzenderinformatie
Informatie voor ontvanger