top of page

FAQ

 • Wat zijn de kosten van een massage?
  Natuurlijk ligt dat allemaal aan de soort massage die geboekt wordt, en ook de lengte van de massage is bepalend. Kijk voor een uitgebreid overzicht op onze prijslijst! Check onze prijslijst hier!
 • Worden hier ook erotische behandelingen gedaan?
  NEE. Hier worden GEEN erotische behandelingen gedaan. Hiernaar hinten tijdens een massage wordt dan ook zeker NIET op prijs gesteld.
 • Moet ik mijn eigen handdoek meenemen?
  Nee, dat hoeft niet. Wij hebben speciaal voor u heerlijk zachte handdoeken klaarliggen. Kom er lekker van genieten!
 • Moet ik van tevoren de behandeling al betaald hebben?
  Nee, dat is niet verplicht. Wij geven u de optie om online te betalen, maar er is ook nog steeds de optie om in de salon te betalen. Wel proberen wij zo veel mogenlijk 'cashless' te zijn, wat inhoudt dat wij het erg waarderen als u bij ons pint in plaats van contant te betalen.
 • Ik heb last van allergieen, is dat een probleem?"
  Gelukkig niet! Bij Massage Heerhugowaard maken wij onze massage olien zelf, waardoor wij u precies kunnen vertellen wat er wel of niet in zit. Onze massageolie is op basis van kokos- en castorolie, maar bij allergieen kan er altijd een aanpassing worden gemaakt. Laat ons even weten wat uw allergie is, wij denken graag met u mee!
 • Kan ik nu alleen nog maar online boeken?
  Nee hoor! Wat het heerlijke is van online boeken, is dat je het precies kunt doen wanneer jij wil. Je hoeft je hierdoor niet te voegen naar werktijden, of uren te wachten als wij het druk hebben met onze massages. Je kunt even snel een afspraak maken in je lunchpauze op werk, of diep in de nacht als je helemaal gesloopt terug komt uit de kroeg. Fijn he? Het is echter geen verplichting. Wij snappen het best als je toch nog even contact wil hebben voor je een afspraak maakt, en daarom zijn wij ook nog steeds te bereiken via email en whatsapp. Daarnaast kun je natuurlijk ook gewoon nog bellen! Kies welke optie voor jou het beste werkt, en boek vandaag nog een afspraak bij Massage Heerhugowaard!
 • Is er een douche aanwezig?
  Helaas hebben wij geen douches in de salon. Gelukkig is je eigen douche toch altijd de lekkerste, dus kun je dan thuis nog even van een extra ontspan-moment genieten!
bottom of page