Jose, eigenaresse van

BoomsMasseurs Heerhugowaard

BoomsMasseurs bestaat bijna 5 jaar. Vanaf 2000 geef ik massages, doe ik opleidingen op het gebied van masseren. Om mijn vakkennis op peil te houden volg ik nog steeds nieuwe opleidingen en licentie programma's. 

Mijn specialisaties zijn: wellnessmassage, zwangerschapsmassage, stoelmassage, shantala speciale zorg en shantala baby en kindermassage.

Van 1985 tot en met 2014 ben ik werkzaam geweest als ziekenverzorgende, waarvan de laatste twee jaar als zorgcoördinator. Mijn praktijk ervaring komt me goed van pas bij het geven van de shantala behandelingen. Mijn specialisaties daarin zijn de baby's / kinderen, ouderen met dementie in alle stadiums en de palliatieve zorg. 

Wat ik belangrijk vind met het geven van de massages is de aandacht waarmee de massage gegeven wordt. Dat er ruimte is voor je wensen. Ieder mens, ieder lijf is anders, daardoor ook iedere massage. Eigenlijk kijk ik tijdens de massage met mijn handen. Om zo te voelen wat je lichaam op dat moment nodig heeft. Daardoor is geen massage is hetzelfde.

Image