Referenties

Boomsmasseurs referentie, valentijnsactie

Winnaars Valentijns actie

Boomsmasseurs referentie, partner massage

Workshop partner massage

boomsmasseurs-referentie-massage-kinderen.jpg

Kindermassage

Boomsmasseurs referentie, duo massage

Duo Massage

Februari 2017

Winnaars Valentijns actie op facebook entree sauna en massage voor 2 personen: Super bedankt voor de heerlijke ontspannen dag. We hebben volop genoten en zijn weer helemaal opgeladen. Tot snel.
- Sylvia de Jong

Januari 2017

Al drie jaar komen zowel ik als mijn kinderen bij Jose. Zowel de ontspanningsmassage als de stoelmassage zijn heerlijk en worden in een proffesionele en ongedwongen sfeer gedaan. De kindermassage is ook een aanrader mijn zoon (nu 11) vind het heerlijk, echt een ontspanningsmoment. Mijn dochter (10) heeft ook voetreflex voor kinderen gekregen naast de kindermassage. Mijn dochter heeft regelmatig last van prikkels van buitenaf te dosseren. Tijdens de behandelingen word je goed op de hoogte gehouden van de drukpunten Ook krijg je goede uitleg tips qua nazorg. Mijn dochter kan nu goed aangeven wanneer ze de rugbehandeling nodig heeft. Deze heeft Jose mij geleerd, zodat ik die altijd aan mijn dochter kan geven wanneer ze die nodig heeft. Waardoor ze beter kan ontspannen, de prikkels kan verwerken en daardoor beter kan slapen. Al met al een lieve en proffesionele masseur. Een echte aanrader.
- Suzanne Appelman

November 2016

Jose heeft diverse keren workshops gegeven bij mij thuis. Wat opviel was de rust van Jose. Hoe druk Jose het ook heeft ze blijft altijd rust uitstralen. Mijn partner en ik hadden het geluk de workshop partner massage te winnen. Mijn partner stond hier heel sceptisch tegenover echter dankzij Jose hebben we een fantastische workshop gehad. Waarbij rust en vertrouwen hoog in het vaandel staan. Kort om wanneer je een masseur zoekt waar je volledig jezelf mag zijn en daardoor heerlijk kan ontspannen ben je bij Jose aan het juiste adres.
- Tanja van Riessen

Juli 2016

Op ons kantoor een heerlijke stoel massage van Jose gekregen. Ik klaagde al een paar weken over een badminton blessure. En hoe Jose dat te lijf ging, had ik na een half uurtje een bewegingsvrijdheid die ik lang niet ervaren had. Dus ere wie ere toekomt, 10/10 ik wil nog een keer.
- Raffiek Torreman

Juni 2016

De massages bij Jose zijn erg goed. Ze is erg kundig. Ik ga eens in de twee a drie weken naar haar oe voor een stoelmassage. Hiermee voorkom ik dat ik steeds hoofdpijn heb. Ook heeft zijn mijn schouder gemasseerd. Ik had ontzettend last van mijn schouder maar na drie keer masseren ging het alweer een stuk beter. Jose neemt de tijd voor je en je komt er echt ontspannen vandaan. Ik raad Jose bij iedereen aan.
- Yvonne Spil

Mei 2016

Geweldig! Wat is nou mooier dan dat je vrouw van je leven daar op tafel ligt, en heerlijk gemasseerd wordt en na de behandeling zich hellemaal top fit voelt! Met onze pas geboren baby gaan we zeker weer heen! Tot een volgende keer!
- Mohamed Kassem

April 2016

In een woord GEWELDIG ik lag gedachteloos te genieten puur van de massage en bijzondere handelingen die mij duidelijk relaxed kregen.
Super dat jij op mijn pad verscheen.
- Colinda Hopman

Maart 2016

Hallo José, ik wilde je nog even laten weten dat mijn vader afgelopen zaterdag heeft genoten van zijn eerste handmassage! Hij was op zich al rustig, maar werd tijdens de massage zo ontspannen dat hij er bijna bij in slaap viel! En of ik het de volgende keer weer wilde doen! Dus dat is een leuke opsteker. Nogmaals dank voor de workshop en de uitgebreide informatie over de Shantala methode. Hartelijke groet.
- Juliette Kuling

Maart 2016

Ik had afgelopen donderdag iemand voor de handmassage na een pedicure behandeling. Moest haar bijna wakker maken!
- Martine van Loon

Januari 2016

Bedankt voor de heerlijke massage. Bij binnenkomst vriendelijk ontvangen in een ontspannen sfeer. Hierna een heerlijke ontspannende massage gehad deze werd uitgevoerd door twee deskundige dames. Ook de last in mijn onderrug goed aangepakt en deze voelt echt een stuk beter nu:). Nogmaals bedankt en tot de volgende keer. Vriendelijke groeten.
- Rhett Revius (en Nancy Revius)

Super bedankt. Wat was het heerlijk!! En zeker een aanrader om naar de BoomsMasseurs te gaan.... je word er heerlijk ontvangen  en je komt er zeker ontspannen  vandaan!! we zijn allebei heerlijk behandeld en zeker Rhett Revius met zijn rug door José. Top. Dank jullie wel!! En we komen zeker terug. Groetjes.
- Nancy Revius (en Rhett Revius)

Een informatie les kindermassage gegeven, een paar massage grepen mee gegeven zodat iedereen thuis er ook mee aan de slag kan.  Vanmorgen ontving ik een berichtje van Wendy ze was er meteen mee aan de slag gegaan zie hier haar reactie:

Zo heerlijk...  Mn jongste reageert zo lekker op de rug'strelingen', hij vind het heel fijn... Net kwam mn middelste uit bed, ik leg dr terug en vraag aan dr of ik even op dr rug zal kroelen, zegt ze al half voorgenietend ja. Ze ging lekker op dr buik liggen en ik zie gewoon dr gezichtje ontspannen terwijl ik dr aanraak. Zelf een glimlach komt erop. Dus nog even door gegaan en ze sliep al dat ik weg liep...!  Echt heel heel uniek! Super.
- Wendy Schol

 

Oktober 2015

Heerlijke zwangerschapsmassages! Ontspanning en klachtenvermindering (bekken)! Patricia Does 14-12-2015: De massage van afgelopen vrijdag heeft me postnataal weer beter gemobiliseerd. Dank je wel!
- Patricia Does

Ontzettend fijn als je last van je nek/rug hebt. Dan is de ontspanningsmassage echt een aanrader! Jose is ook heel leuk met baby's en kinderen!!
- Rianne de Haas

José heeft een hart voor haar vak! Heerlijk genieten!
- Rinske Houter

September 2015

Ik heb beide massages mogen ervaren. Zowel stoelmassage als de wellnessmassage. Wat mij is opgevallen is de oprechte aandacht voor het geven van de massage waardoor ik bij de wellnessmassage bijna in slaap ben gevallen. Met de professionele handen van de masseur is dat gelukkig voorkomen. Zo heb ik de massage toch helemaal kunnen ervaren. Kortom perfecte massage in een prachtige massageruimte. Een echte aanrader. Dank jullie wel.
- René Booms van den Heuvel

Augustus 2015

Ik heb me laten masseren door Jose van BoomsMasseurs Heerhugowaard en het was een onvergetelijk ervaring. Jose stelt je ontzettend op je gemak en zorgt dat je in een ontspannen sfeer gemasseerd word. Ik heb een ontspanningsmassage van een uur gehad en voelde me daarna weer als herboren. Zeker een aanrader voor iedereen.  Dit moet je jezelf cadeau doen!
- Jessica Heinis

Ik ga graag naar José voor een stoelmassage. José neemt de tijd voor je en ze masseert erg prettig. Ik ga eens in de drie weken naar José om te voorkomen dat ik hoofdpijn krijg ze masseert dan al mijn spieren zodat alles soepel blijft.Ook heb ik al een aantal keren een wellness massage gehad en dat is me zeer goed bevallen.
- Yvonne Spil 1

Waarom ik zo graag bij BoomsMasseurs kom: De eerste keer dat ik bij Jose kwam was voor een zwangerschapsmassage. Heerlijk! Nu bij mijn 2de zwangerschap kom ik weer elke maand. Jose houd rekening met hoe je je voelt als zwangere vrouw. Je kunt precies aangeven wat je het prettigst vind, ze laat de sfeer ook een beetje van jou afhangen. Ik leef er elke keer weer naartoe om weg te dromen op de massage tafel. (met gat voor mijn zwangere buik :)
- Tanja Appelman

Al jaren onderga ik ongeveer één keer in de twee weken een ontspanningsmassage bij José van BoomsMasseurs. Even een moment van ontspanning in mijn hectische leven. José weet ondertussen precies wanneer ze mijn spieren krachtig moet aanpakken en wanneer ze zacht en verzorgend moet zijn. Dat weet ze uit ervaring, naar aanleiding van de informatie die ik met haar deel en ook haar intuïtie geeft haar de nodige informatie om een massage 'op maat' te leveren. En zo kan ik de wereld weer helemaal aan!! Tenminste voor twee weken tot de volgende massage.
- Jenny Tromp